Oh nee, IE...

We zien dat je Internet Explorer gebruikt, een oude en onveilige browser. Daardoor kunnen we je niet de mooie website voorschotelen die we zouden willen.

Je bent van harte welkom in elke andere browser zoals bijvoorbeeld Chrome, Firefox of Microsoft Edge. Wij wachten hier wel, tot zo!

Spoedgeval

Nieuwe huisartsenpraktijk | open voor patiënten inschrijvingen

Er is een nieuwe huisartsenpraktijk geopend, genaamd Huisartsenpraktijk Strijp-S.

Rijan Falkenberg

We zijn verheugd om aan te kondigen dat er een nieuwe huisartsenpraktijk geopend is voor inschrijvingen: Huisartsenpraktijk Strijp-S. Bent u een inwoner van Strijp met de postcode 5651 of 5617 en heeft u geen vaste huisarts? Schrijf u dan in bij Huisartsenpraktijk Strijp-S, geleid door huisarts Rijan Falkenberg.

Rijan Falkenberg stelt zich graag aan u voor:

Mijn naam is Rijan Falkenberg. Na jarenlang werkzaam te zijn geweest als waarnemend huisarts in de regio, heb ik de stap genomen om zelf een nieuwe huisartsenpraktijk te starten.Met mijn nieuwe huisartsenpraktijk wil ik actief bijdragen aan het welzijn van de wijkbewoners door zorg te bieden die specifiek aansluit op hun behoeften en omstandigheden.”

Goed om te weten:

Als lid van Stroomz is Huisartsenpraktijk Strijp-S verbonden met andere zorgverleners in Stroomz Strijp, waaronder praktijkondersteuners, de apotheek en fysiotherapie. Dit betekent dat u, naast de zorg van huisarts Falkenberg, ook altijd gebruik kunt maken van aanvullende diensten.

Locatie:

Op dit moment bevindt de praktijk zich in het gezondheidscentrum van Stroomz Strijp aan de Noord Brabantlaan 66. Maar tegen het einde van 2024 verhuist Huisartsenpraktijk Strijp-S naar een permanente plek op Philitelaan 59C op Strijp-S.  

Inschrijven | Contact:

Om u in te schrijven, vragen we u vriendelijk gebruik te maken van de volgende link.

Naar het inschrijfformulier

Zodra u bent ingeschreven, ontvangt u een informatiepakket. Voor het plannen van een afspraak met huisarts Falkenberg kunt u eenvoudig terecht op mijngezondheid.net of de MedGemak-app.

We heten u van harte welkom bij Huisartsenpraktijk Strijp-S!

Meer informatie?

Bezoek de website op Huisartsenpraktijkstrijps.stroomz.nl